Na de warming-up worden jullie bij elkaar geroepen en word de tactiek voor vandaag door Wietse en Tonnie aan jullie uitgelegd.

Ook word de opstelling bekend gemaakt, de drie reserve spelers zijn Jetze, Luca en Stefan

Jurre op doel Casper en Jan achterin Jonathan, Tim en Bruce op het middenveld en in de spits Jesse de KRUL

Na de aftrap laten jullie de bal gelijk goed rondgaan dit doen jullie als echte profs.

Toch lukt het niet gelijk om tot een mooie aanval te komen, maar dan is het toch zover Luca pakt de bal af rechts op het middenveld schiet de bal naar Bruce die speelt Jonathan aan en Jonathan ziet Tim Achter zijn man vandaan komen en speelt hem direct aan.

Tim neemt de bal aan en schiet goed op doel helaas voor GDC een uitstekende redding door de keeper van SSC55.

Daarna komt SSC55 eruit met een snelle counter maar Jan Homborg grijpt goed in.

Het veldspel wordt rommeliger en speelt zich met namen op het middenveld af.

Na bal verlies komt er een afstandsschot van SSC55 die Jurre goed stopt.

Jetze die net binnen de lijnen is gekomen krijgt de bal uit de kluts voor zijn voeten en neemt de bal aan en dribbelt naar voren en scoort het eerste doelpunt.

Het spel is nog steeds rommelig Jurre weet met twee goede reddingen de voorsprong nog even vast te houden maar dan moet Jurre uitkomen en kan hij net niet bij de bal ook de mee teruggekomen Bruce kan net niet bij de bal en zo staat het 1-1.

Jullie hebben nog wel een paar leuke aanvallen maar helaas voor jullie heeft SSC55 ook een goede keeper onder de lat staan.

 

De tweede helft is nog geen minuut oud en SSC55 komt met een snelle aanval op 1-2.

Jullie geven jezelf noch niet gewonnen een uitbal wordt snel door Jesse ingegooid naar Jetze die de bal goed voorzet, een schot van Bruce net mis.

Even later heeft Jurre de bal en gooit hem naar Casper deze schiet de bal naar Jetze en Jetze haalt uit op de paal maar Tim staat goed op te later en schiet de bal binnen 2-2.

Niet veel later weer een goede aanval maar nu komt Tim net iets te kort en red de keeper van SSC55 er volgt nog een aanval van jullie met een voorzet van Jetze en een goed schot van Jesse net over.

Er komt nu een periode van rommelig voetbal op het middenveld hieruit weet SSC55 met een snelle aanval te scoren 2-3.

Even later weer een goede aanval van SSC55 maar Jurre komt goed uit en werkt de bal over de zijlijn SSC gooit in en komt weer tot een aanval en scoort nu de 2-4.

Jullie proberen nu weer wat te gaan voetballen Jesse passeert op rechts een mannetje en geeft een mooie voorzet Tim schiet op doel maar zijn schot mist kracht dus een makkie voor de SSC55 keeper.

SSC55 krijgt nog 1 aanval maar Jetze werkt deze over de achterlijn dus nog een corner.

SSC55 neemt de corner deze wordt goed gepakt door onze eigen doelman Jurre en dan is het afgelopen nog even penalty’s nemen en dan douchen.

 

Terug