Zaterdag 29 augustus, na een wat onwennig toernooi vorige week waar de jongens vierde werden staat nu de eerste bekerwedstrijd op het programma tegen Hedel E1.

GDC begint met Antoin en Luca als wissel aan de wedstrijd. Het is Hedel wat gelijk fel van start gaat en het GDC heel moeilijk maakt. Hedel creëert de meeste kansen en is dan ook degene die als eerste de score opent. GDC komt dan langzaam beter in de wedstrijd en gaat ook wat kansjes creëren maar het is Hedel die de tweede treffer weet te scoren. GDC ziet dan wat kansen net naast gaan. Hedel speelt net wat feller en wint daardoor veel duels. Na een fout van GDC kan Hedel gemakkelijk het derde doelpunt maken. Met een tussenstand van 0-3 gaan de mannen de rust in.

GDC trapt de tweede helft af met Antoin in het doel. Het spel is beter in evenwicht en GDC heeft met tijden mooie combinaties. Ondanks dat GDC beter is gaan voetballen weet het toch niet te scoren maar kan de tegenaanvallen van Hedel goed uitverdedigen waardoor ze ook niet meer weten te scoren. De eindstand is dan ook een teleurstellend 0-3.