We begonnen de wedstrijd met de gedachte dat we de vorige wedstrijd tegen deze ploeg wel hadden verloren met 8-6 maar dat we toch wel een kans hadden om te winnen.

En inderdaad, gelijk na de aftrap begonnen we fel zowel voorin als achterin het veld. Het leek wel of de tegenstander niet wist wat er gebeurde, ze waren heel de grip op ons kwijt zo goed begonnen we aan de wedstrijd.

Ook bij de trouwe supporters was er de waardering van het voetbal wat de ploeg liet zien en de opmerkingen en het applaus was continu aanwezig. Ook de opmerking van Pietertje kwam weer langs maar dat was deze keer niet terecht want we voetbalde als leeuwen die honger hadden. (Honger in friet van Aviko Joost??).

Na diverse goede aanvallen konden we het doel toch niet vinden. Ook het nemen van de corners ging de eerste paar keer niet goed. De keeper van de tegenstander had de bal bij iedere corner klem vast. Hij was het die de ploeg in de wedstrijd hield. Maar dacht Jesse de corner moet anders, en ja hoor de corner werd terug gespeeld naar Jonathan die op de denkbeeldige zestien meter lijn was blijven hangen. Een afstand schot van Jonathan bracht de ploeg op de zeer verdiende 1-0 voorsprong.

Met een 1-0 voorsprong gingen wij de rust in. Na de rust een zelfde ploeg terug op het veld. Ook de ingehuurde Thijs was een van de snelste van het veld en speelde een zeer goede wedstrijd. Hij had zelfs een prachtige passeerbeweging die de tegenstander niet wist te verdedigen. Weer een goede aanval van onze kant en een voorzet vanaf de linkerkant. De verdediging van Nieuwkuijk ging in de fout en scoorde in eigen doel 2-0.

Maar de vele uitbraken gingen toch parten spelen en dat was te merken in ons spel. We werden moe en de passes kwamen niet meer precies in de voet. Daar profiteerde de tegenstander van en ook die wisten te scoren 2-1. We waren weer wakker en gelijk na de aftrap een doorbraak van GDC. Een prachtige assist van Jesse op Jetze 3-1. Een actie die werd beschreven zoiets als een spelende kat met een muis. Maar wat wij kunnen kan de tegenstander ook, en na de aftrap een prachtig afstand schot op doel en omdat Jurre nog een meter of tien voor de goal stond 3-2.

Dit was ook gelijk de uitslag van een mooie wedstrijd. Een mooie wedstrijd om te spelen maar zeker ook om naar te kijken. Jongens gefeliciteerd en ga zo door.

Een trouwe supporter.

Terug