Om 9:15 uur werd het startsein gegeven voor de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren spannend en waren beide teams aan elkaar gewaagd. Na een paar pogingen, die helaas niet tot een doelpunt mochten leiden, wist Inge dan toch te scoren 1-0 voor, lekker gevoel. Even na het doelpunt van Inge wist haar zusje Eline wat spelers van HSSC te passeren en de bal in het doel te schoppen 2-0. De verdediging moest echter ook flink aan het werk met Juule en Janne-Lynn en zij zorgden ervoor dat de tegenstander ons doel niet kon bereiken. Na een corner, genomen door Eline wist Yaniek te scoren, dit was extra leuk omdat haar opa en oma langs de lijn stonden! Met 3-0 gingen we de rust in. Na de rust hadden we tegenwind en had de tegenpartij een ander keeper ingezet. Helaas voor hen wisten onze meiden toch weer lekker op dreef te komen en scoorde Eline het 4e doelpunt die ochtend. Dana en Kyra streden om de bal en werkte hard om er nog een doelpunt uit te halen. Maar ook achterin moesten ze alert blijven, want ze probeerden terug te komen. Onze verdedigster Irene was er helaas niet bij deze wedstrijd, zij heeft hopelijk van een gezellig weekend weg genoten! Maar Mirte die deze wedstrijd in het veld stond verdedigde super en wist de bal keer op keer te veroveren van de tegenstanders. Veerle wist met mooi keepwerk een paar ballen te stoppen! Eline wist nog een keer door te breken en te scoren, met een mooie boogbal over de keeper. Nu werd het voor de tegenstander zwaar om de moed erin te houden. Na nog een paar acties wist Inge het 6e doelpunt voor GDC te scoren. Na goed samenwerken wisten de meiden van GDC ME1 het veld te verlaten met een overwinning van 6-0. Trots op jullie meiden!

Verslag van Eline door een trotse voetbalmoeder.