Donderdagavond 20 april gingen we met plezier op weg naar Rosmalen voor de wedstrijd tegen OJC Rosmalen. We begonnen met Mirte op het doel aan de wedstrijd. Doordat Angenitha er niet bij kon zijn hadden we één wissel. We begonnen de wedstrijd goed en OJC had een aantal spelers van de MO13-1 erbij staan. Na wat kansen voor OJC en GDC maakte Amber het eerste doelpunt van de wedstrijd. Na het doelpunt van Amber is OJC een beetje van slag en krijgen Gwen, Eline en Amber nog een aantal kansen. Amber schiet naast een leeg doel, omdat de keepster is uitgelopen op een aanval van Gwen. Voor de rust maakt OJC de 1-1. Nu gaat OJC vol op de aanval en scoort net voor rust de 2-1. Aan het begin van de tweede helft gaat de wedstrijd gelijk op. In de loop van de tweede helft nemen de krachten van GDC af en moeten we meer gaan verdedigen. OJC weet met een afstand schot nog een keer te scoren. We verloren de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Ondanks de nederlaag kunnen we toch blij zijn met ons goed spel.