Op maandag 11 april speelde GDC ME1 tegen Arkel ME1. Bij het begin van de wedstrijd stonden beide teams bovenaan de competitie, dus dat beloofde dat het een pittige wedstrijd zou worden. Toen de wedstrijd was begonnen werd meteen duidelijk dat het een moeilijke strijd werd. Na 10 minuten scoorde Arkel en kwam met 1-0 voor. Toen moesten de meisjes van GDC ME1 even wat beter hun best gaan doen, maar dat hebben ze toen heel goed gedaan want ongeveer 10 minuten later scoorde Eline de Haan de gelijkmaker. Vlak daarna scoorden GDC ME1 weer en iedereen was ontzettend blij en het doelpunt werd weer gemaakt door Eline de Haan. Toen gingen ze de rust in. In de rust was het helemaal stil zijn en goed luisteren en goed de tactiek bespreken. Na de rust werd er erg gevochten om de bal wel in de naam van voetbal dan, maar het ging er heftig aan toe het eerste kwartier van de tweede helft. Maar na dat kwartiertje heeft Arkel ME1 best wel veel hele mooie kansen gehad maar de ME1 van GDC heeft ze allemaal tegen gehouden. Maar ik moet toch zeggen dat het wel met moeite was hoor. Toen het tijd was waren de meiden van GDC echt super blij maar ook wel echt erg moe. Maar dat hoort er nou eenmaal bij. GDC ME1 ging met een goed gevoel weer naar huis. Het kampioenschap komt inzicht!

Geschreven door Juule Branderhorst.

Terug