Voor GDC E1 staat vanavond een doordeweekse wedstrijd op het programma. Er moet ingehaald worden nadat afgelopen zaterdag de wedstrijd niet door kon gaan. Om 17.15 uur moet er al vertrokken worden naar Drunen waar om 18.00 uur tegen RKDVC E3 gevoetbald zal worden. Gelukkig is bijna iedereen op tijd. De laatkomers kunnen toch in de rij met auto’s aansluiten op de eerste beste rotonde. Iets over zessen wordt er afgetrapt. Sven van Drunen is door GDC E2 uitgeleend om de geblesseerde Tim te vervangen en begint als reserve.

Al snel komt GDC op voorsprong door Jesse die knap scoort. 0-1. GDC blijft aanvallen en lijkt licht de overhand te hebben in het veld. Jurre moet zichzelf nog strekken om te redden na een hoekschop van RKDVC. Langzaam sluipt er wat nonchalance in het spel van GDC. Het lijkt allemaal wat onzorgvuldig te worden. Dit wordt dan ook afgestestrafd door de spelers van RKDVC die vanuit een vrije trap weten te scoren. Hierdoor wordt de stand 1-1.

Sven komt in het veld en gelijk is er wat meer actie. GDC kan weer in de aanval. Deze keer loopt het goed en kan Jesse nogmaals scoren op aangeven van Jetze. Daardoor komt GDC weer op voorsprong. Dat is lekker zo vlak voor rust. Nadat de scheidsrechter het rustsignaal fluit blijven de heren op het veld want er is geen ranja in de kleedkamer. De kantine is dicht door de week en gelukkig had de terreinopzichter voor aanvang van de wedstrijd een bakje koffie voor de ouders gemaakt, bedankt daarvoor!

Snel wordt er weer afgetrapt, de tweede helft is begonnen. GDC voetbalt zwakjes. Passes komen in de voeten van de tegenstanders, ballen worden onnodig over de zijlijn geschoten. GDC valt nog eens aan maar verdedigd slecht uit en RKDVC kan snel counteren.. en scoort daaruit. 2-2. Na de gelijkmaker lijkt alles verkeerd te gaan bij GDC. De verdedigers krijgen het steeds moeilijker. Bij RKDVC blijken de spelers ook nog te beschikken over een goed afstandsschot en scoren zo nog 2 doelpunten wat uiteindelijk de eindstand op 4-2 brengt. GDC E1 leidt hier een nederlaag vooral door het onzorgvuldige spel wat vanavond te zien was.

Terug