Beste leden van voetbalvereniging GDC,

In deze feestelijke tijd van het jaar willen wij, het bestuur van GDC, niet alleen onze successen vieren en onze verloren leden herdenken, maar ook onze diepste waardering uitspreken voor de onmisbare vrijwilligers binnen onze vereniging. Van de onderhoudsploeg die onze velden en faciliteiten in topconditie houdt, tot de barmedewerkers die zorgen voor een warme en gastvrije sfeer in de kantine.

Onze commissieleden, trainers, teammanagers, scheidsrechters, en assistent-scheidsrechters verdienen een speciale dank voor hun tijd, inzet en passie. Zonder jullie harde werk en toewijding zou onze vereniging niet zijn waar het nu is. Jullie zijn het kloppend hart van GDC en maken een wereld van verschil in het dagelijks leven van onze vereniging.

Aan iedereen die we misschien niet bij naam hebben genoemd, maar die op welke manier dan ook bijdraagt aan onze vereniging: jullie inspanningen zijn van onschatbare waarde en zeer gewaardeerd.

Het bijna-kampioenschap van GDC 1, het kampioenschap van GDC 4, en de successen van onze jeugdteams in een van de vier fases zijn redenen tot trots en vreugde. Deze prestaties zijn een bewijs van onze clubgeest en de passie waarmee iedereen bijdraagt aan onze sport.

Tegelijkertijd herinneren we ons met respect en dankbaarheid onze overleden leden Arie Smits, ons gewaardeerde erelid, Bert Kommers en Dick de Waal. Hun toewijding en bijdragen aan onze club hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten en zullen niet worden vergeten.

Deze kerstperiode is een tijd van samen zijn en reflectie. Laten we de herinnering aan onze overleden leden eren en de inspiratie die zij ons gaven meenemen in de toekomst. We staan samen sterk als een vereniging, in goede en moeilijke tijden.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe. Laten we vooruitkijken naar een jaar vol nieuwe kansen en successen, waarbij we de geest van onze hele vereniging, inclusief degenen die we missen, met ons meedragen.

Met oprechte dankbaarheid,

Bestuur GDC

Terug