Lieve Tegel-Toppers en Dug-out Jerommekes,

Wow, wat een dagen! Jullie hebben de tegels en dug-outs aangepakt met de energie van een peuter op een suikerrush. Het resultaat? Een meesterwerk dat Michelangelo groen van jaloezie zou maken (als hij into tegels en dug-outs was, tenminste).

Jullie hebben de tegels gewipt en daarna weer gelegd met een precisie die een horlogemaker trots zou maken. En hoe jullie de dug-outs hebben verplaatst – ik zou zweren dat ze vleugels hadden. Tussen het zwoegen door was er altijd tijd voor een grap, een lach en een welgemeend ‘pas op voor die kruiwagen!’

Jullie positieve energie was aanstekelijk. Zelfs de tegels leken blijer toen ze weer neergelegd werden. We hebben samen meer gelachen dan de keren dat ik mijn fles pils kwijtraak. En geloof me, dat is vaak.

Dit waren niet zomaar klusdagen; het waren dagen vol humor, hartelijkheid en halsbrekende tegel-avonturen. Dankzij jullie is ons A veld nu niet alleen mooier, maar zijn onze herinneringen ook rijker.

Dus, een diepe buiging voor jullie allemaal. Jullie hebben bewezen dat hard werken en plezier hand in hand gaan, en dat een beetje grappen en grollen elke klus beter maakt.

Met een grijns en een verhaal te vertellen,

Huib (en Henk).

Mede mogelijk gemaakt door:

Terug