Zoals reeds eerder is aangekondigd zal op woensdagavond 12 juli  om 20.00 uur bij GDC een informatieavond worden gehouden over de uitleg van het digitale wedstrijdformulier. Voor het komend seizoen komt dat in de plaats van het wedstrijdformulier wat via sportlink voorheen werd ingevuld. Op deze avond worden uitgenodigd:

– Alle leiders en aanvoerders van de senioren elftallen.

– Alle trainers en leiders van de jeugdelftallen.

– Alle scheidsrechters die regelmatig wedstrijden fluiten voor GDC zowel voor senioren als junioren.

– Ledenadministratie.

– Wedstrijdsecretaris van senioren en junioren.

 

Willen de elftalleiders van hun elftal  van alle spelers het emailadres op  vragen en meebrengen. Zonder een geldig emailadres kunnen in het nieuwe seizoen geen spelers ingevoerd worden in het digitale wedstrijdformulier. Na deze avond kunnen deze worden overgedragen aan de ledenadministratie. De ledenadministratie gaat deze verwerken in sportlink. De speler gaat vervolgens via de app ‘’wedstrijdzaken’’ zijn pas activeren. Na activeren is de speler speelgerechtigd voor de knvb.

Vanaf heden zijn alle spelerspassen door de KNVB al in sportlink verwerkt. Deze spelerspassen kunnen dus alleen geactiveerd worden via het inloggen met een geldig emailadres. Tot op heden heeft slechts 25% van het ledenbestand een geldig emailadres doorgegeven. Dus er is nog een hoop werk te verrichten door de ledenadministratie.

Ik hoop jullie allemaal op 12 juli te zien.

Met vriendelijke groet.

Het bestuur.

Terug