De komende wedstrijd tussen Woudrichem 1 en GDC 1 staat in het teken van overlijden van onze oud-voorzitter, clubman en erelid Arie Smits. Vorige week vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat ons Arie Smits op 84 jarige leeftijd is overleden: In memoriam

Arie is bijna 50 jaar lid van onze vereniging geweest. Het eerste elftal waar hij zo vaak bij aanwezig was, zal namens de gehele club haar medeleven uiten naar de familie, kennissen en vrienden van Arie, door het dragen van rouwbanden.

Huidige Stand:
GDC 1 mag dan wel op de 8e plaats staan, maar laten we niet vergeten dat we slechts één overwinning verwijderd zijn van de top 5. Met 12 punten uit 9 wedstrijden hebben we de kracht om de ranglijst te beklimmen en onze ware potentie te tonen. Woudrichem 1 bevindt zich momenteel op de 12e plaats.

Vorm Stand:
Met 9 punten uit de laatste 5 wedstrijden staan we op de 4e plaats in de vormstand. Dit geeft aan dat we in een positieve flow verkeren en de energie hebben om deze trend voort te zetten. Woudrichem 1 mag dan wat strubbelingen hebben, maar pakte ook een knappe overwinning uit bij GVV.

Historische Uitslagen:
In het verleden hebben we tegen Woudrichem 1 zowel overwinningen als nederlagen gekend. De geschiedenis biedt ons lessen en kansen om te laten zien dat we als team gegroeid zijn. Laten we putten uit het verleden om een nieuwe bladzijde in onze ontmoetingen met Woudrichem 1 te schrijven.

Topscorers:
Levi Splinters heeft tot nu toe vijf keer het net laten bollen voor GDC 1, en we kunnen rekenen op zijn scherpte voor het doel. Tegenover ons staat Bori Secrève, de topscorer van Woudrichem 1 met 3 doelpunten.

Terug