Zaterdag 16 november wordt de veiling voor GDC & Activo-Band gestart. Corne Music zal na de wedstrijd GDC – SV Capelle zorgen voor een feestelijke opening waar ook Jolanda Zoomer gaat optreden.

Het doel van deze veiling is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor GDC & Activo-Band. De Activo-Band is een muziekgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Mede door bezuinigingen vanuit de regering is voor hen nauwelijks mogelijk om deze hobby te blijven uitvoeren. Vanuit GDC is hiervoor een veiling bedacht waarvan de opbrengst naar GDC en Activo-Band gaat.

Alle selectie spelers dienen een activiteit/product te bedenken wat zoveel mogelijk geld op gaat brengen (de activiteit mag ook samen uitgevoerd worden). Deze items zullen uiterlijk as. zaterdag bekend moeten zijn bij Maurin van de Stelt, Johnny van Mersbergen (contactpersoon GDC 2) of Jamie Youell (contactpersoon GDC 1). Op 16 november worden de veilingitems op de website van GDC geplaatst waarop mensen kunnen gaan bieden. Eind van dit jaar wordt de veiling gesloten en wordt er tevens bekend gemaakt wie de gelukkige zijn en op welk moment dit plaats gaat vinden.

De selectie is opgesplitst op basis van de wedstrijdselectie van afgelopen zaterdag. Sta je niet op de onderstaande lijst, dan sta je op de lijst Johnny van Mersbergen.

Mocht je een activiteit bedacht hebben geef het door d.m.v. te reageren via GDC 1 Blog of per mail of WhatsApp bij de desbetreffende contactpersonen.

Naam Activiteit
Wesley
Benjamin Oppassen
Jelle
Joost
Jamie 3 gangen diner kantine GDC voor max. 20 pers.
Erik den Ouden Massages
Erik van Kessel Auto Wassen
Lourens
Pascal
Tom Tuin zomerklaar maken
Stefan Storchart Schilderen
Justin
Maarten
Remi
Stefan van Veen
Terug

Geplaatst door: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*