Vrijdagavond 22 maart 2024 was het zover: feestavond v.v. GDC! Bij deze feestavond zijn de jaarlijkse sponsordag, de jaarlijkse vrijwilligersavond én de jaarlijkse feestavond van de vrienden gecombineerd tot één feestavond. Wij als commissie kunnen wel zeggen, met succes! Maar liefst 150 personen hadden zich vooraf opgegeven.

Na de nodige voorbereidingen is iedereen ontvangen in de versierde kantine. Henk van der Stelt deed op fantastische wijze een woordje, waarin maar weer is benadrukt hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor onze vereniging. Zonder vrijwilligers op welk vlak dan ook, kan er op zaterdag niet gevoetbald worden!

Henk van der Stelt heeft verteld dat dankzij de vrienden van GDC, de club ieder jaar beschikt over extra budget wat wordt besteed aan bijvoorbeeld het scorebord, de bartafels en barkrukken, het terras en andere zaken die nodig zijn op het sportcomplex. Ook wordt een gedeelte van contributie besteed aan de feestavond. Wil je ook lid worden van de vrienden van GDC voor € 50,00 per seizoen? Stuur dan een mailtje met je NAW-gegevens en telefoonnummer naar vriendenvangdc@gmail.com.

In ons nieuwsbericht van 25 oktober 2023 (https://www.vvgdc.nl/nieuws-sponsoren-2024-2025/) is aandacht besteed aan de wijzigingen in de hoofdsponsors en is er aangegeven dat er nog ruimte was voor een nieuwe hoofdsponsor. Henk heeft laten weten dat die nieuwe sponsor er is: SMB Genderen B.V. is met ingang van seizoen 2024/2025 zichtbaar op het nieuwe tenue van GDC 1 en zal op meerdere plekken zichtbaar worden op het sportcomplex. SMB, bedankt!

Naast deze nieuwe hoofdsponsor, is ook het contract met Macron voor 4 jaar verlengd. Dennis van der Gijp, bedankt!

De heren Gouda (Elgo) en Arnoud Pruijsen (Autobedrijf ’t Centrum) zijn door Henk namens GDC extra bedankt voor alle jaren hoofdsponsor en hebben een borrelpakketje overhandigd gekregen. Beide gaan door als clubsponsor waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.

Hierna zijn de nieuwe contracten van de hoofd- en clubsponsors samen met voorzitter Paul van Rooijen zijn getekend. Onderaan dit artikel een aantal foto’s van het tekenen van de contracten (Kees Lankhaar van Tante Pietje en Arnoud Smelt van SMB Genderen B.V. waren helaas verhinderd).

Na de speech van Henk is het feest écht begonnen en is er goed gezorgd voor de inwendige mens, waarvoor de commissie Nosjuh’s Catering uit Drongelen heeft ingeschakeld. DJ Robert Blom en zanger Marco Kommers hebben gezorgd voor de gezellige muziek.

Alle vrijwilligers, sponsors en vrienden van GDC: bedankt voor jullie bijdrage aan onze vereniging!!!

Hoofdsponsors met ingang van seizoen 2024/2025:

Clubsponsors met ingang van seizoen 2024/2025:

Wil je, op welke wijze dan ook, ook sponsor worden van v.v. GDC? Neem dan contact op met Robin van Wijk (06-21956936) of Jordy Naaijen (06-14525742).

Terug