Vandaag kwam tot ons het bericht dat op 97 jarige leeftijd is overleden ons erelid Jo Lankhaar. Onderaan dit bericht vindt u de rouwkaart.

Jo Lankhaar was de laatst nog levende oprichter van vv GDC. Vorig jaar met het 65 jarig bestaan van GDC heeft zijn rol in de opstart gevierd: https://www.vvgdc.nl/gdc-bestaat-65-jaar/

Jo heeft vanaf de oprichting in oktober 1955 tot het moment dat hij een stapje terug deed diverse functies gehad binnen SDO en later GDC verricht. Zie foto’s onderaan dit bericht.

Niet alleen was Jo speler, maar was 25 jaar secretaris in het bestuur, scheidsrechter, lotto- en toto- ophaler en correspondent. Vaak schreef hij voetbalverslagen in het Nieuwsblad van Heuden en Altena.

Van de KNVB heeft hij een onderscheiding gekregen in de vorm van een gouden speld. Trouw en fanatiek zoals Jo was belde hij steevast op het eind van de zaterdagmiddag wat GDC 1 gedaan had.

Verdriet overheerst nu en onze gedachte gaan uit naar zijn vrouw en familie. Jo en zijn vrouw vierden vorig jaar hun 75 jarig huwelijk: https://www.vvgdc.nl/75-jaar-getrouwd/

Jo, bedankt voor wat je voor onze voetbalclub hebt betekend en de betrokkenheid tot op het laatste moment.

Het bestuur en de club wensen zijn vrouw Henny en zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen ontzettend veel sterkte dit verlies te dragen .

Het bestuur.

Terug