De wedstrijd tegen ojc-rosmalen beginnen we met een goed gevoel na onze doordeweekse winst op RKDVC, wat ons de eerste plaats opleverde. De wedstrijd begint met een koude start we krijgen wel veel kansen maar weten de goede keepster van OJC niet te passeren.  We houden de druk op de tegenstander en Amber, Gwen en Nikita krijgen kansen om te scoren. Er komt een aanval van OJC en ze weten onze keeper te passeren en te scoren 1-0. We laten ons niet uit het veld slaan en krijgen een corner, deze wordt door Amber genomen en net gemist door Gwen en Nikita. Net voor de rust breekt Amber door en maakt de 1-1, dit is ook de ruststand. De tweede helft gaan we weer in de aanval, na een mooie voorzet van Amber scoort Gwen met de borst (de armen) 1-2. De verdediging is wakker en let nu goed op. Er volgt een aanval van Britt Heeskens en ze schiet net voorlangs. De wedstrijd gaat naar het einde en Amber weet nog een keer te scoren 1-3. Na de wedstrijd kregen we nog een (cadeautje) van de tegenstander, die heel slecht tegen hun verlies kunnen. Dit is een beetje een zielige vertoning en dat hoort niet bij voetbal.